Αν τώρα ξεκινάς solarium, πάρε τις προφυλάξεις σου:στην περίπτωση που αποφάσισες να ξεκινήσεις το solarium, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Κάποιοι τύποι δέρματος ιδιαίτερα λευκοί δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Μην δοκιμάσεις το solarium, αν υποφέρεις από κάποιο έγκαυμα σε όποιο σημείο του σώματός σου κι αν βρίσκεται αυτό.

Πόσο συχνά επιτρέπεται να κάνεις solarium: οι γνώμες διίστανται, αφού η συγκεκριμένη απορία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιδερμίδα σου. ‘Ένας καλός κανόνας είναι να παρατηρείς το χρώμα της επιδερμίδας σου, δηλαδή αν δεν έχεις το ροζ χρώμα του καμένου, μπορείς να ξαναμπείς στο solarium μέσα σε 24 με 48 ώρες .

Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική αν ακολουθείς κάποια φαρμακευτική αγωγή:το solarium δεν ενδείκνυται αν ακολουθείς κάποια αγωγή με αντιβιοτικά, φάρμακα για υψηλή αρτηριακή πίεση ή αν παίρνεις κάποια αγωγή για στίγματα ή σπυράκια.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο: ξεκίνα τις συνεδρίες μαυρίσματος με λίγα λεπτά κάθε φορά. Μπορεί να βιάζεσαι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να έχεις υπομονή.

Χρησιμοποίησε κρέμα μαυρίσματος καλής ποιότητας: άπλωσε τη κρέμα μία ή δύο ώρες πριν από κάθε συνεδρία μαυρίσματος έτσι ώστε να απορροφηθεί από την επιδερμίδα ομοιόμορφα και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Πάντα να φοράς τα ειδικά γυαλιά.

Μην μένεις ακίνητη: αν δεν θέλεις αποκτήσεις λευκές λωρίδες, μετά τις πρώτες συνεδρίες άρχισε να αλλάζεις τη στάση των άκρων (χεριών ή ποδιών). Μην παραμένεις διαρκώς με τα χέρια κολλημένα στα πλευρά, γιατί τα σημεία που κρύβονται θα παραμείνουν λευκά.

Πριν την συνεδρία φρόντισε να αφαιρέσεις το make up σου: το make up  μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου πιο ευαίσθητη στην ακτινοβολία ή και να προκαλέσει ανεπιθύμητες κηλίδες και λεκέδες που δύσκολα θα ξεφορτωθείς.

Κλείστε το ραντεβού σας σε ένα από τα κέντρα Kingtan Solarium